Website laten maken ZZP

Als ZZP’er is het belangrijk om een professionele website te hebben, daarom is het verstandig om een ervaren marketingbureau in te schakelen om jouw website te laten maken.

Professionele website voor ZZP

Een website voor zzp’ers laten maken die fungeert als jouw digitale visitekaartje en biedt potentiële klanten een overzicht van jouw expertise, diensten en portfolio. Door een website te laten maken die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, maak je een sterke eerste indruk en vergroot je de kans dat bezoekers klanten worden.

Kosten website ZZP

De kosten voor een website voor een ZZP’er kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het gewenste ontwerp, functionaliteiten en eventuele extra’s zoals integratie van een webshop of specifieke wensen. Over het algemeen kunnen ZZP’ers verwachten dat de prijs voor een basis website begint bij ongeveer €500 tot €1500. Voor meer complexe websites met meer functies kunnen de kosten oplopen tot enkele duizenden euro’s

Een website laten maken voor zzp? Creafect helpt u verder!

ZZP website laten maken

Bij ons kun je terecht om een professionele ZZP website te laten maken die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften en doelstellingen. We begrijpen dat als ZZP’er een sterke online aanwezigheid cruciaal is, en daarom streven we ernaar om websites te ontwikkelen die niet alleen indruk maken, maar ook resultaten opleveren.

Door te kiezen voor onze diensten om een ZZP website te laten maken, kun je rekenen op een nauwe samenwerking, waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën om een website op maat te creëren die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt. Of je nu een eenvoudige portfolio-website, een informatieve bedrijfswebsite of een geavanceerde webshop nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om het voor elkaar te krijgen.

Hoe wij een website maken voor ZZP'ERS

Stap 1
Kennismaken
Allereerst maken we kennis onder het genot van een lekker bakje koffie. We luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning
We stellen een planning op voor de website en bepalen samen met jou een deadline.
Stap 2
Stap 3
Realisatie
We starten met het ontwerpen van de website. Na een week plannen we een revisieronde in. Tijdens deze ronde zie je hoe de website eruit komt te zien. We horen graag jouw mening en werken samen om jouw online droom dichterbij te brengen.
Stap 3
Stap 4
Gratis cursus
Wij hebben een cursus ontwikkeld, zodat jij precies weet hoe je wijzigingen op de website kunt doorvoeren. Dit voorkomt onnodige kosten voor kleine aanpassingen. Ook kunnen wij dit uiteraard doen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen persoonlijk bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste details te bespreken.
Zij gingen je voor bij Creafect
Laatste reviews
Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿