Website laten maken

Wil je graag een website laten maken om je online aanwezigheid te verbeteren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van converterende websites.

Professionele website laten maken

Bij Creafect zijn we gespecialiseerd in webdesign en het maken van websites die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelstellingen. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen online zet, of een gevestigd bedrijf dat een frisse digitale uitstraling zoekt, wij staan voor je klaar.

WordPress website
laten maken

Met WordPress website laten maken, profiteer je van de kracht van dit veelzijdige platform en ben je verzekerd van een professionele online aanwezigheid. Laat ons ervaren team jouw website ontwikkelen en zorg ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de online wereld. We optimaliseren de website meteen voor SEO doleinden. 

Een website laten maken? Creafect is Jouw partner voor het laten maken van een website.
Een professionele website laten maken Creafect is de expert in het maken van een professionele website.

Kosten website
laten maken

Ben je benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een website? Bij ons beginnen de kosten voor het laten maken van een website al vanaf 750 euro. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Hoe wij een website voor jou maken

Stap 1
Kennismaken
Allereerst maken we kennis onder het genot van een lekker bakje koffie. We luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning
We stellen een planning op voor de website en bepalen samen met jou een deadline.
Stap 2
Stap 3
Realisatie
We starten met het ontwerpen van de website. Na een week plannen we een revisieronde in. Tijdens deze ronde zie je hoe de website eruit komt te zien. We horen graag jouw mening en werken samen om jouw online droom dichterbij te brengen.
Stap 3
Stap 4
Gratis cursus
Wij hebben een cursus ontwikkeld, zodat jij precies weet hoe je wijzigingen op de website kunt doorvoeren. Dit voorkomt onnodige kosten voor kleine aanpassingen. Ook kunnen wij dit uiteraard doen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen persoonlijk bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste details te bespreken.
Zij gingen je voor bij Creafect
Laatste reviews
Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿