In dit artikel

Wat zijn templates voor een website

Wat zijn Websites templates?

Een websitesjabloon kan worden gezien als een sjabloon die het uiterlijk van een pagina of een hele website bepaalt.

Sjablonen worden vaak gebruikt in contentmanagementsystemen (CMS), waar gebruikers een website of een enkele paginasjabloon kunnen kiezen. Hierdoor kunnen gebruikers de look en feel aanpassen zonder technische kennis.

Website sjablonen zijn meestal geschreven in HTML en CSS, maar sommige gebruiken scripttalen zoals JavaScript en PHP