Social media marketing

Met doelgerichte strategieën vergroot je je online aanwezigheid, bereik je je doelgroep en bouw je betrokkenheid op. Laat ons je helpen om het maximale uit social media marketing te halen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

Marketing en Social media

Wil je jouw bedrijf laten opvallen online? Ontdek de kracht van marketing en social media en vergroot je online zichtbaarheid. Wij helpen u graag verder met de mogelijkheden!

Adverteren op social media

Breng je bedrijf onder de aandacht door middel van adverteren op social media. Bereik je doelgroep op platforms zoals Facebook, Instagram, en TikTok en vergroot je merkbekendheid, betrokkenheid en conversies

Ontdek de kracht van adverteren op social media voor het vergroten van je online aanwezigheid en het bereiken van jouw doelgroep.
Ontdek de kracht van effectieve social media marketing voor het vergroten van je online aanwezigheid en het bereiken van jouw doelgroep.

Kosten social media marketing

De kosten voor social media marketing variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen platform, de doelstellingen van je campagne, de doelgroep die je wilt bereiken, en de complexiteit van de advertenties. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor adverteren op social media flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan je budget.

Werkwijze social media adverteren

Stap 1
Analyseren
Hoe presteren je huidige profielen? Welke doelen wil je bereiken en wat is de beste aanpak om dat te realiseren? Laten we een grondige analyse uitvoeren om antwoorden te vinden op deze vragen!
Stap 1
Stap 2
Account inrichten
We zetten je account op en controleren alles grondig, niet één keer, niet twee keer, maar wel drie keer. Op die manier leggen we een sterke basis voor succesvolle campagnes.
Stap 2
Stap 3
Campagnes maken
We optimaliseren de targeting, selecteren opvallende beelden, creëren pakkende copy en kiezen de beste call-to-action voor je campagnes.
Stap 3
Stap 4
Monitoren en bijsturen
We monitoren de resultaten nauwlettend, waardoor we voortdurend kunnen bijsturen en het maximale uit je budget kunnen halen!
Stap 4

Onze social media diensten

Facebook adverteren

Instagram adverteren

TikTok adverteren

Social media beheer

Zij gingen je voor bij Creafect
Laatste reviews
Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿