Een website die scoort

Video/animatie, Illustratie of een vernieuwde huisstijl door creafect.

Grafische vormgeving en het bewaken van de huisstijl is de basis van Creafect. Onze specialiteiten liggen in de diensten van grafisch ontwerp in de juiste stijl en ontwerp van marketingmateriaal. Grafische vormgeving vereist niet alleen technische expertise, maar ook creativiteit en discipline. Iets wat bij onze ontwerpers hoog in het vaandel staat. Want ook het bewaken van de huisstijl speelt een belangrijke rol. 

Creativiteit is belangrijk

Grafische vormgeving

Wij willen u graag verder helpen met de mogelijkheden die er voor u online zijn. Het is daarom belangrijk dat u ook uw grafische vormgeving op orde hebt. Wij denken graag met u mee!

Wij helpen u met het ontwerpen en realiseren van: Logo, Typografie (fonts), Folders, Flyers, Briefpapier, Enveloppen, visitekaartjes, Webdesign en DTP (brochures, menu’s etc)

Wij helpen u met het ontwerpen en realiseren van: Comic/Cartoon stijl (strip), Infographics (statistieken), Ontwerpen voor prints (muur, kleding etc.), Cover art (boeken, tijdschriften en digitaal), Social media content, Losse elementen (webdesign), Posters, Icons en Mockups.

Wij helpen u met het ontwerpen en realiseren van: Motion graphics (Logo animatie, bumpers, showreels, mockups), Info graphics (geanimeerd), Presentaties (uitleg concepten, vastleggen proces), Product video’s, 3D (basic), 2D (advanced), Promo’s (bedrijfsvideo’s in animatie), Voice over, Gif’s (animaties voor webdesign).

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Wij gaan als allereerst natuurlijk kennismaken onder een genot van een lekker bakje koffie. Wij horen graag jou wensen aan en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Plan van aanpak
Wij maken een planning voor de grafische vormgeving opdrachten en stellen samen met jou een deadline. In het proces worden er verschillende designs ontworpen zodat jij een beeld krijgt hoe het eruit gaat zien.
Stap 2
Ontwerpen
Wij gaan beginnen met het ontwerpen en realiseren jouw wensen en behoeftes tot iets schitterends! Na een week plannen wij een revisie ronde in. Tijdens de revisie ronde krijg je te zien hoe de grafische vormgeving eruit komt te zien. Wij horen graag jou mening en zorgen zo dat jou online droom dichterbij komt.
Stap 4
Revisieronde
In de revisie ronde gaan wij samen kijken naar de designs. Samen bespreken we de eventuele aanpassingen zodat u helemaal tevreden bent! Wij gaan door tot u tevreden bent!
Stap 4
Werkelijkheid
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de grafische vormgeving is klaar voor de lancering.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2005 houden wij ons bezig met Online Marketing; webdesign, SEO, conversie optimalisatie. Dat doen we voor diverse klanten. Groot en klein en in de meest uiteenlopende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews