Een website die scoort

Webshop laten maken door creafect.

Creafect ondersteunt starters, lokale ondernemers en het MKB bij het opzetten van een professionele webshop. Wij streven naar een webshop die resultaat oplevert! Denk aan meer bezoekers, afspraken, hogere conversie, goede vindbaarheid en natuurlijk gebruiksgemak op elk apparaat.

Gebruiksvriendelijk en functioneel

Ideaal voor klanten

Ons team werkt nauw samen om voor jou de ideale webshop te ontwikkelen. Wij leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben besproken. Zodra het perfecte plaatje is gevonden, gaan wij aan de slag. Op deze manier zorgen we ervoor dat de webshop echt aansluit bij jou, je bedrijf en je doelstellingen.

Een responsive design betekent dat de website goed functioneert op alle apparaten, zoals telefoons, tablets, laptops en desktops. Het is van cruciaal belang dat jouw website responsive is, omdat 70% van de bezoekers via een telefoon komt.

Bij ons wordt jouw webshop binnen 4 weken opgeleverd. In deze periode is er ook een revisieronde waarin je eventuele wensen of aanpassingen kunt doorgeven. Zodra de webshop gereed is, komen wij persoonlijk bij jou langs voor de oplevering.

Bij ons heb jij de vrijheid om zelf aanpassingen aan de website te doen! Na de oplevering bieden wij jou gratis een cursus aan, waarin we je leren hoe je zelf teksten en foto’s kunt toevoegen of wijzigen.

Wij gaan door totdat jij volledig tevreden bent. Als er na afloop nog iets is wat je anders wilt zien, geen probleem. Wij zullen het voor je regelen!

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Allereerst maken we natuurlijk kennis onder het genot van een lekker bakje koffie. We luisteren graag naar jouw wensen en denken met plezier met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning & concepten
Wij stellen samen met jou een planning op voor de webshop en bepalen een deadline. Gedurende het proces worden verschillende designs ontworpen, zodat jij een goed beeld krijgt van hoe de webshop eruit zal zien.
Stap 2
Stap 3
Realisatie & Revisie rondes
We starten met het ontwerpen van de website. Na een week plannen we een revisieronde in. Tijdens deze ronde zie je hoe de website eruit komt te zien. We horen graag jouw mening en werken samen om jouw online droom dichterbij te brengen.
Stap 3
Stap 4
GRATIS CURSUS
Wij hebben een cursus gemaakt, zodat jij precies weet hoe je wijzigingen op de website kunt doorvoeren. Hierdoor vermijden we onnodige kosten bij kleine aanpassingen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen persoonlijk bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste details te bespreken.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 zijn wij actief in Online Marketing, met specialisaties in webdesign, SEO en conversieoptimalisatie. Dit doen we voor diverse klanten, zowel groot als klein, en in verschillende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews