Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken? Wij bieden webdesign oplossingen voor jouw online winkel.

Een webshop laten maken? Creafect helpt je verder!

Ons team van experts ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte webshops die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Wil je een webshop laten maken? Creafect staat voor je klaar!

De webshop bouwer
voor je webshop

Op zoek naar de beste webshop bouwer voor jouw webshop? Creafect helpt je graag verder! Met onze expertise in websites en webshops creëren we een unieke online ervaring die jouw bedrijf doet opvallen.

Ontdek de meerwaarde van een webshop laten maken voor jouw bedrijf en online succes.
Ontdek de voordelen van een professionele webshop laten maken: wereldwijd bereik, lagere kosten en meer klanten.

Professionele webshop
laten maken?

Benieuwd naar de kosten voor het laten bouwen van een professionele webshop? Bij Creafect bieden we transparante prijzen en oplossingen die passen bij jouw budget. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige webshop of een uitgebreide e-commerce oplossing, wij zorgen voor een heldere offerte en geen verrassingen achteraf.

Welke webshops maken wij?

Wil je een Shopify webshop laten maken of juist een WordPress webshop laten maken? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden professionele diensten voor zowel Shopify als WordPress met WooCommerce.

Voordelen:

  • Gemakkelijk zelf te beheren
  • Gebruiksvriendelijke platforms
  • Geen technische kennis vereist

Hoe wij een webshop voor jou maken

Stap 1
Kennismaken
In eerste instantie ontmoeten we elkaar onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning
We stellen een planning op voor de website en bepalen samen met jou een deadline.
Stap 2
Stap 3
Realisatie
We starten met het ontwerpen van de webshop. Na een week plannen we een revisieronde in. Tijdens deze ronde zie je hoe de website eruit komt te zien. We horen graag jouw mening en werken samen om jouw online droom dichterbij te brengen.
Stap 3
Stap 4
Gratis cursus
Wij hebben een cursus ontwikkeld, zodat jij precies weet hoe je wijzigingen op de webshop kunt doorvoeren. Dit voorkomt onnodige kosten voor kleine aanpassingen. Ook kunnen wij dit uiteraard doen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen persoonlijk bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste details te bespreken.
Zij gingen je voor bij Creafect
Laatste reviews
Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿