Huisstijl maken

Breng je merk tot leven met een unieke huisstijl die jouw bedrijf onderscheidt. Onze experts helpen je bij het creëren van een samenhangende visuele identiteit, van logo-ontwerp tot kleurenpalet en typografie.

Nieuwe huisstijl laten maken

Op zoek naar een frisse uitstraling voor je bedrijf? Laat ons je helpen een nieuwe huisstijl te creëren die perfect past bij jouw merkidentiteit. Onze creatieve experts staan klaar om een uniek logo te ontwerpen, een passend kleurenpalet te kiezen en consistente visuele elementen te creëren. Laat je merk stralen met een vernieuwde uitstraling.

Rebranding van website

Rebranding van een website houdt in dat je de visuele en/of inhoudelijke aspecten van je website aanpast om een nieuw imago, een nieuwe positionering of een nieuwe richting voor je merk te communiceren. Dit kan verschillende elementen omvatten, zoals:

  1. Nieuw ontwerp: Het herontwerpen van de lay-out, kleurenschema’s, typografie en grafische elementen van de website om een frisse en eigentijdse uitstraling te creëren die beter aansluit bij je merkidentiteit.

  2. Content updates: Het herzien en bijwerken van de inhoud van de website, inclusief tekst, afbeeldingen en multimedia, om relevanter en aantrekkelijker te zijn voor je doelgroep.

  3. Herpositionering: Het heroverwegen en aanpassen van je merkpositionering, waaronder je missie, visie en kernwaarden, om beter aan te sluiten bij de veranderende behoeften en verwachtingen van je doelgroep.

  4. Verbeterde functionaliteit: Het toevoegen of verbeteren van functionaliteiten op de website, zoals een betere navigatie, responsief ontwerp voor mobiele apparaten, verbeterde gebruikerservaring en geoptimaliseerde prestaties.

  5. SEO-optimalisatie: Het optimaliseren van de website voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar de site te leiden, door middel van strategische zoekwoorden, meta-tags, enzovoort.

Een nieuwe huisstijl laten maken is bij Creafect geen probleem!
Creëer een unieke huisstijl die de essentie van jouw merk weergeeft. Van kleurenpalet tot logo, wij helpen jouw website om consistentie en herkenbaarheid uit te stralen. Ontdek de kracht van een professionele huisstijl vandaag nog.

Wat is een huisstijl van een website?

Een huisstijl van een website omvat de visuele en inhoudelijke elementen die consistent worden toegepast om de identiteit en uitstraling van de website te definiëren. Dit omvat onder andere het kleurenpalet, typografie, logo, grafische elementen, en de algemene lay-out en stijl van de website. De huisstijl van een website draagt bij aan de herkenbaarheid en consistentie van het merk online, en helpt om een samenhangende en professionele uitstraling te creëren die de gebruikerservaring verbetert en vertrouwen opwekt bij de bezoekers.

Zij gingen je voor bij Creafect
Laatste reviews
Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿