Webshop laten maken Raalte

Webshop laten maken Raalte

Wij maken webshops in Raalte

Een website is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elk bedrijf, of het nu groot of klein is, of een dienst of product. Een professionele website fungeert als de badge van uw bedrijf en vaak als eerste indruk bij bezoekers en klanten.

Een website die scoort

Webshop laten maken Raalte

Bij het maken van een webshop komt veel kijken. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. Voor elk project helpen we u gedurende het hele proces; We denken met je mee over strategie, creëren concepten die we in meerdere rondes verfijnen en ontwikkelen natuurlijk je website. Wij ontwikkelen onze websites in WordPress, zodat u eenvoudig zelf kunt inloggen en de inhoud kunt bewerken.

Een webshop op maat in Raalte

Multi product webshop

Wil je graag groter worden met je bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een webshop maken in Raalte met meerdere producten op uw webshop. Onze projecten werken van buiten naar binnen: van de klantreis tot de gebruikerservaring, van gebruikersverhalen tot de technische kern. Wij helpen u uw (groei)doelen te realiseren.

Single product webshop

Wij helpen je een overzichtelijke webwinkel te ontwikkelen waar je één product verkoopt. Dankzij een eenvoudig en duidelijk ontwerp zorgen we ervoor dat bezoekers met een paar klikken uw producten kunnen betalen en bestellen. Bent u benieuwd wat wij voor u webshop kunnen betekenen in Raalte en omstreken? Wij helpen u graag verder!

Webshop maatwerk

Bent u op zoek naar iets meer dan een simpele webshop? Woocommerce maatwerk is ook mogelijk. Voor verschillende klanten hebben we handige functies gecreëerd die de efficiëntie verhogen. Wij beschikken over de nodige diepgaande technische kennis om een webshop op maat te maken in Raalte. 

Website laten maken in Raalte

Een webshop binnen 4 weken realiseren.

Een responsive webshop laten maken in Raalte, dat wil zeggen een webshop die zich aanpast aan het formaat scherm van de bezoeker. Tegenwoordig is zo’n responsive webshop de standaard geworden aangezien het aantal mobiele gebruikers het aantal gebruikers van desktop computers in 2014 al is overstegen. Ook het mobiele koopgedrag is explosief gestegen de laatste jaren. Mede daarom is het belangrijker dan ooit om je webshop responsive te laten maken.

Een webshop laten maken door Creafect

Wanneer u voor een webshop van Creafect kiest, werkt u samen met een toegewijde e-commerce-expert om voor u een innovatieve, creatieve en converterende winkel te bouwen. Creafect werkt samen met je ontwikkelaar om een ​​e-commerce website te ontwerpen waar je van houdt en die je het gevoel geeft dat je deel uitmaakt van het ontwikkelingsproces. Uw e-commerce website ziet er niet alleen visueel verbluffend uit, maar zal ook volledig responsief en SEO-vriendelijk zijn.

Recent werk

Bekijk alles

WordPress & woocommerce webshops

Het maken van een webshop doe je door Creafect webdesign met behulp van onder andere de Woocommerce WordPress plugin. WooCommerce begon in 2008 als een simpele plug-in, maar bestaat tegenwoordig uit een enorme community en is veel meer dan een enkele plug-in. WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce systemen en is wereldwijd miljoenen keren gedownload. Speciaal voor WooCommerce is een breed scala aan thema’s en plug-ins ontwikkeld. Woocommerce is dan ook zeer veelzijdig. Creafect gebruikt deze Woocommerce-thema’s en plug-ins om een aangepaste online winkel te maken die geschikt is voor uw bedrijf.
 
Woocommerce producten zijn ook makkelijk zelf te beheren. Teksten, afbeeldingen, prijzen, categorieën, menu’s etc. kunnen eenvoudig worden bewerkt en toegevoegd. Je kunt ook zelf nieuwe producten aanmaken. Het is verstandig om het onderhoud van de webwinkel uit te besteden zodat de website feilloos blijft functioneren en beveiligd blijft.

Prijs webshop laten maken in Raalte

Een professionele webshop laten maken in Raalte? Je krijgt een WooCommerce webshop. Een webshop op basis van WordPress met de ecommerce module WooCommerce. Dit is het meest gebruiksvriendelijke CMS systeem waarmee je zelf snel uit de voeten kan. De webshops die wij maken komen met gratis uitleg & handleiding en zijn redelijk gemakkelijk te beheren. Bekijk onze webshops. Wij maken professionele webshops en integreren Mollie  waardoor je direct betalingen kunt ontvangen met via iDeal, PayPal, Klarna, Visa & Mastercard.

Creafect: Het brein achter jouw nieuwe webshop

Creafect is in staat om zowel een zakelijke als een op maat gemaakte online winkel te ontwikkelen. We bieden bewust meerdere opties aan, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij uw bedrijf past. Wanneer u besluit een zakelijke website te kiezen, kunt u kiezen uit zes door ons ontworpen thema’s. Liever een gewone webshop? Best u maakt vervolgens een ontwerp op basis van uw wensenlijstje! Een webshop op maat biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is perfect voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan ​​en precies weten wat wel en niet past bij hun huisstijl. Met behulp van een gepersonaliseerde online winkel kunt u al uw speciale wensen laten uitkomen! Onze commerciële webwinkels hebben zich in de praktijk al vele malen bewezen. Deze webwinkel is vooral geschikt voor een beginnende ondernemer, wiens uitstraling zich volledig aanpast aan de onderdelen van de huisstijl van uw organisatie (kleuren, logo en lettertype). De ontwerpmogelijkheden zijn beperkter in vergelijking met een reguliere webwinkel, maar de kosten zijn daardoor beduidend lager!

Internetbureau

Over

creafect.

We zijn er echt om je te helpen! Creafect biedt een compleet dienstenpakket voor start-ups, lokale ondernemers en KMO’s! Creafect is een online kantoor in Raalte. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing, webdesign en social media beheer. Creafect is in 2020 opgericht door Bram Nijenkamp en Jur Hagen.

Nadine Emaus
Nadine Emaus
2024-02-01
Wij zijn enorm enthousiast over Creafect. Naast het feit dat ze voor ons een hele mooie website hebben gemaakt zijn zij ook makkelijk en prettig in de omgang. Ze schakelen snel en komen met mooie creatieve ideeën. Ze hebben enorm veel expertise. Enorm inspirerend en leuk om samen te hebben gewerkt. namens Het Vastgoedhuis
Adriaan Kluin
Adriaan Kluin
2024-01-29
Super goede service, strakke websites! Al met meerdere ondernemingen mogen genieten van de samenwerking! Volgende keer zeker weer!
Leon Groothuis
Leon Groothuis
2024-01-29
Creafect heeft mijn webshop ge-update en ervoor gezorgd dat die heel veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden! Echt top service!
Max Ruiter
Max Ruiter
2023-08-06
Goede service en communicatie! Aanrader!
Rune Scape
Rune Scape
2023-06-27
Goed geholpen
Sander Stegeman
Sander Stegeman
2023-04-05
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden.
Juri Sarkisian
Juri Sarkisian
2023-04-05
Creafect heef een mooie website voor mij gemaakt. Top service zeker een aanrader 👍
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿

Table of Contents