Een website die scoort

Website laten maken door creafect.

Tegenwoordig is een website niet meer alleen een online visitekaartje. Wij zorgen voor een website die scoort! Meer bezoekers, meer afspraken, goed vindbaar zijn & natuurlijk gebruiksvriendelijk voor ieder apparaat

Gebruiksvriendelijk en functioneel

Je website is je online visitekaartje

Ons team werkt intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Als eenmaal het perfecte plaatje gevonden is, gaan wij aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Een responsive design houdt in dat de website functioneert op alle apparaten. Denk hierbij aan een telefoon, tablet, laptop of desktop. Het is belangrijk dat jouw website responsive is want 70% van de bezoekers komt via een telefoon.

Bij ons krijg jij de website binnen 4 weken opgeleverd. In deze 4 weken zit ook een revisieronde waar jij eventuele wensen of aanpassingen kunt doorgeven. Als de website klaar is komen wij deze persoonlijk bij jou opleveren.

Bij ons kun jij zelf aanpassingen aan de website doen! Na afloop van de oplevering krijg jij van ons een Gratis cursus over hoe je zelf teksten en foto’s kunt toevoegen of veranderen.

Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent. Is er na afloop nog iets wat jij anders wilt zien? Geen probleem wij zullen het voor je regelen!

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Wij gaan als allereerst natuurlijk kennismaken onder een genot van een lekker bakje koffie. Wij horen graag jou wensen aan en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning & concepten
Wij maken een planning voor de webshop en stellen samen met jou een deadline. In het proces worden er verschillende designs ontworpen zodat jij een beeld krijgt hoe de webshop eruit gaat zien.
Stap 2
Stap 3
Realisatie & Revisie rondes
Wij gaan beginnen met het ontwerpen van de website. Na een week plannen wij een revisie ronde in. Tijdens de revisie ronde krijg je te zien hoe de website eruit ziet. Wij horen graag jou mening en zorgen zo dat jou online droom dichterbij komt.
Stap 3
Stap 4
GRATIS CURSUS
Wij hebben een cursus gemaakt zodat je precies weet hoe je wijzingen op de website kunt uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige kosten komen bij kleine aanpassingen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste dingen duidelijk te maken.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 houden wij ons bezig met Online Marketing; webdesign, SEO, conversie optimalisatie. Dat doen we voor diverse klanten. Groot en klein en in de meest uiteenlopende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews