Een website die scoort

Website laten maken door creafect.

Tegenwoordig is een website meer dan alleen een online visitekaartje. Wij creëren websites die scoren! Meer bezoekers, meer afspraken, een sterke online vindbaarheid en natuurlijk gebruiksvriendelijk op elk apparaat.

Gebruiksvriendelijk en functioneel

Je website is je online visitekaartje

Ons team bundelt zijn krachten om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en beginnen pas nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zodra het perfecte plaatje is gevonden, gaan wij aan de slag. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website echt aansluit bij jou, je bedrijf en je doelstellingen.

Een responsive design betekent dat de website goed werkt op alle apparaten, zoals telefoons, tablets, laptops en desktops. Het is cruciaal dat jouw website responsive is, aangezien 70% van de bezoekers via een telefoon komt.

Bij ons ontvang je de website binnen 4 weken na bestelling. In deze periode is er ook een revisieronde waarin je eventuele wensen of aanpassingen kunt doorgeven. Zodra de website gereed is, komen wij persoonlijk bij jou langs voor de oplevering.

Bij ons heb jij de vrijheid om zelf aanpassingen aan de website te doen! Na de oplevering bieden wij jou gratis een cursus aan, waarin we je leren hoe je zelf teksten en foto’s kunt toevoegen of wijzigen.

Wij gaan door totdat jij volledig tevreden bent. Als er na afloop nog iets is dat je anders wilt zien, geen probleem. Wij regelen het voor je!

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect staan wij echt klaar om jou te helpen. Wij begrijpen dat communicatie cruciaal is in dit proces. Daarom bieden wij één vast contactpersoon die altijd voor jou beschikbaar is!

Gedurende het hele proces maken we duidelijke afspraken, waardoor wij al jouw online dromen werkelijkheid maken!

Stap 1
Kennismaken
Allereerst maken we kennis onder het genot van een lekker bakje koffie. We luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Planning & concepten
We stellen een planning op voor de webshop en bepalen samen met jou een deadline. Tijdens het proces worden verschillende ontwerpen gemaakt, zodat jij een goed beeld krijgt van hoe de webshop eruit zal zien.
Stap 2
Stap 3
Realisatie & Revisie rondes
We starten met het ontwerpen van de website. Na een week plannen we een revisieronde in. Tijdens deze ronde zie je hoe de website eruit komt te zien. We horen graag jouw mening en werken samen om jouw online droom dichterbij te brengen.
Stap 3
Stap 4
GRATIS CURSUS
Wij hebben een cursus ontwikkeld, zodat jij precies weet hoe je wijzigingen op de website kunt doorvoeren. Dit voorkomt onnodige kosten voor kleine aanpassingen.
Stap 4
Lancering & onderhoud
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen persoonlijk bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste details te bespreken.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 zijn wij actief in Online Marketing, met specialisaties in webdesign, SEO en conversieoptimalisatie. Dit doen we voor diverse klanten, zowel groot als klein, en in een breed scala aan branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews