Loyale klanten

Online bereik verhogen door creafect.

Social media is tegenwoordig onmisbaar voor de meeste mensen in Nederland. Maar liefst 9 op de 10 mensen maakt gebruik van één of meerdere social media kanalen. De kans is dus groot dat jouw (potentiële) klanten zich ook op deze platforms bevinden!

Meer naamsbekendheid

Social media management

Het grootste voordeel van adverteren op social media is dat je direct in contact komt met jouw (potentiële) klanten op hun favoriete platform. Dit schept een band, waarbij de klant zich aangetrokken voelt tot het bedrijf. De online reputatie groeit en er ontstaat een betrokkenheid met je ‘volgers’. Daarnaast biedt social media adverteren de mogelijkheid om specifiek te targeten en zo meer verkeer naar je website te genereren, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde conversie! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Bij ons ontvang jij maandelijks een contentkalender. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte van wat er gaat gebeuren, en weet je precies waar en wanneer iets geplaatst gaat worden.

Het laten groeien van je bedrijf is prachtig, maar weet je wat nog mooier is? Je bedrijf organisch laten groeien zonder ook maar één euro aan advertenties te verspillen. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat potentiële klanten je pagina interessant genoeg vinden.

Loyale klanten zijn van groot belang, vooral online! Het is daarom essentieel om loyale klanten altijd te belonen. Dit stimuleert hen en moedigt sneller aan tot (extra) aankopen.

Meer volgers is iets wat iedereen graag wil, en sommige bedrijven betalen er fors voor. Het nadeel hiervan is dat je weliswaar meer volgers krijgt, maar deze zijn mogelijk niet actief en hebben wellicht geen echte affiniteit met je dienst of product. Wij genereren meer volgers door middel van creatieve content en het delen van foto’s/video’s die aansluiten bij de interesses van je doelgroep!

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect staan wij echt klaar om jou te helpen. Communicatie is van essentieel belang in het proces, daarom bieden wij één vast contactpersoon die altijd beschikbaar is voor jou!

Gedurende het hele proces maken we duidelijke afspraken, waardoor wij al jouw online dromen waarmaken!

Stap 1
Kennismaken
Allereerst gaan we natuurlijk kennismaken onder het genot van een lekker bakje koffie. We luisteren graag naar jouw wensen en denken met plezier met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Plan van aanpak
Wij gaan onderzoeken waar de online kansen liggen en op welke social media platformen de potentiële klanten zich bevinden. Op basis daarvan zullen wij een plan opstellen om het meest haalbare resultaat te behalen.
Stap 2
Stap 3
Planning
Wij stellen samen met jou een planning op voor de social media berichten en formuleren realistische doelen. Gedurende het proces worden verschillende elementen getest om een goed beeld te krijgen van de meest effectieve content voor de doelgroep.
Stap 3
Stap 4
Scoren op de socials
De social media berichten worden gepost en er wordt actief gewerkt aan het vergroten van de naamsbekendheid. Door direct in contact te staan met jouw potentiële klanten, voelen zij zich gezien, wat leidt tot loyaliteit en herhaalde bezoeken aan je bedrijf.
Stap 4
Maandelijkse rapportage
Inzicht in de statistieken is essentieel voor je bedrijf. Hiermee kun je precies zien wat er online op het platform gebeurt. Samen bespreken we de rapportage en stellen we doelen voor de volgende maand.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 zijn wij actief in Online Marketing, met specialisaties in webdesign, SEO en conversieoptimalisatie. Dit doen we voor diverse klanten, zowel groot als klein, en in verschillende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews