Loyale klanten

Online bereik verhogen door creafect.

Social media is voor de meeste mensen in Nederland niet meer weg te denken. 9 op de 10 mensen in Nederland gebruikt 1 of meer social media kanalen. Een grote kans dat jou (potentiële) klant daar ook tussen zit!

Meer naamsbekendheid

Social media management

Het grootste voordeel van social media adverteren is dat jij jouw (potentiële) klant bereikt op zijn/haar favoriete social media kanaal. Er ontstaat een connectie waardoor de (potentiële) klant zich aangetrokken voelt tot het bedrijf. De online reputatie bouwt op en je creëert een relatie met je ‘volgers’. Daarnaast kun je specifiek targeten en genereer je meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk leidt tot meer conversie! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Bij ons ontvang jij iedere maand een contentkalender. Hierdoor weet jij precies wat er gaat gebeuren en waar en wanneer iets geplaatst gaat worden.

Je bedrijf laten groeien is heel mooi. Maar weet je wat nog mooier is? Je bedrijf organisch laten groeien zonder een euro aan advertenties te verspillen. Je moet er alleen voor zorgen dat potentiële klanten je pagina interessant genoeg vinden.

Loyale klanten zijn belangrijk en vooral online! Daarom moeten loyale klanten ook altijd beloond worden. Dit zorgt ervoor dat ze zich gestimuleerd voelen en sneller tot een (extra) aankoop overgaan.

Meer volgers zou iedereen willen en sommige bedrijven betalen er fors voor. Een nadeel hiervan is dat je volgers krijgt maar geen actieve volgers die echt van je dienst of product houden. Wij generen meer volgers door middel van creatieve content en foto’s/video’s te plaatsen waar je doelgroep van houdt!

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Wij gaan als allereerst natuurlijk kennismaken onder een genot van een lekker bakje koffie. Wij horen graag jou wensen aan en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Plan van aanpak
Wij gaan kijken waar de online kansen liggen en op welke social media platformen de potentiële klanten bevinden. Hier zullen wij een plan voor maken om het meest haalbare eruit te halen
Stap 2
Stap 3
Planning
Wij maken een planning voor de social media berichten en stellen samen met jou realistische doelen. In het proces worden er verschillende elementen getest zodat we een goed beeld krijgen voor de juiste content voor de doelgroep.
Stap 3
Stap 4
Scoren op de socials
De social media berichten worden gepost en er wordt actief gewerkt aan meer naamsbekendheid. Door direct in contact te staan met jou potentiële klanten voelen de klanten zich gezien waardoor ze altijd bij je terug komen.
Stap 4
Maandelijkse rapportage
Inzicht in de statistieken is belangrijk voor je bedrijf. Je kan hier precies zien wat er allemaal online op het platform gebeurd. Samen bespreken we de rapportage en de doelen voor de volgende maand.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 houden wij ons bezig met Online Marketing; webdesign, SEO, conversie optimalisatie. Dat doen we voor diverse klanten. Groot en klein en in de meest uiteenlopende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews