Doelgericht

Online omzet verhogen door creafect.

Social media is voor de meeste mensen in Nederland niet meer weg te denken. 9 op de 10 mensen in Nederland gebruikt 1 of meer social media kanalen. Een grote kans dat jou (potentiële) klant daar ook tussen zit!

Zichtbaar worden

'Shinen' op social media

Het grootste voordeel van social media adverteren is dat jij jouw (potentiële) klant bereikt op zijn/haar favoriete social media kanaal. Er ontstaat een connectie waardoor de (potentiële) klant zich aangetrokken voelt tot het bedrijf. De online reputatie bouwt op en je creëert een relatie met je ‘volgers’. Daarnaast kun je specifiek targeten en genereer je meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk leidt tot meer conversie! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Met social media adverteren is het mogelijk om zeer specifiek jou doelgroep te targeten. Er zijn verschillende manieren van targeten, Locatie, Geslacht,Leeftijd, Interesses & zo zijn er nog veel meer mogelijkheden

Door direct in contact te staan met jou (potentiële) klanten voelen deze klanten zich gezien waardoor het loyale klanten worden en zij altijd bij jou terug zullen komen voor de goede service en betrouwbaarheid.

Door actief te zijn op de kanalen waar jou doelgroep zich op bevindt wordt je zichtbaar en dit werkt direct bij aan een vertrouwensband met de klanten

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en bijna iedereen is actief op meerdere social media kanalen. Met social media marketing krijg jij volledig inzicht in hoe betrokken jouw volgers zijn bij jouw bedrijf.

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Wij gaan als allereerst natuurlijk kennismaken onder een genot van een lekker bakje koffie. Wij horen graag jou wensen aan en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Plan van aanpak
Wij gaan kijken waar de online kansen liggen en op welke social media platformen de potentiële klanten bevinden. We zullen samen kijken naar het beste budget om de hoogste resultaten binnen te halen.
Stap 2
Stap 3
Planning
Wij maken een planning voor de marketingcampagnes en stellen samen met jou realistische doelen. In het proces worden er verschillende campagnes getest zodat we een beeld krijgen van de juiste doelgroep.
Stap 3
Stap 4
Scoren op de socials
De campagnes zijn actief en worden elke dag geanalyseerd en bijgewerkt. Dit is een belangrijk proces om de hoogste winst te behalen.
Stap 4
Maandelijkse rapportage
Doordat wij gebruik maken van een pixel kunnen wij alle data analyseren. Doordat wij de data analyseren kunnen wij precies zien wat er in gaat als kosten en wat eruit komt als omzet.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 houden wij ons bezig met Online Marketing; webdesign, SEO, conversie optimalisatie. Dat doen we voor diverse klanten. Groot en klein en in de meest uiteenlopende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews