Webshop laten maken Zwolle

Webshop laten maken Zwolle

Wij maken webshops in Zwolle

Een website is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elk bedrijf, of het nu groot of klein is, of een dienst of product. Een professionele website fungeert als de badge van uw bedrijf en vaak als eerste indruk bij bezoekers en klanten.

Een website die scoort

Webshop laten maken Zwolle

Bij het maken van een webshop komt veel kijken. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. Voor elk project helpen we u gedurende het hele proces; We denken met je mee over strategie, creëren concepten die we in meerdere rondes verfijnen en ontwikkelen natuurlijk je website. Wij ontwikkelen onze websites in WordPress, zodat u eenvoudig zelf kunt inloggen en de inhoud kunt bewerken.

Een webshop op maat in Raalte

Multi product webshop

Wil je graag groter worden met je bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een webshop maken in Zwolle met meerdere producten op uw webshop. Onze projecten werken van buiten naar binnen: van de klantreis tot de gebruikerservaring, van gebruikersverhalen tot de technische kern. Wij helpen u uw (groei)doelen te realiseren.

Single product webshop

Wij helpen je een overzichtelijke webwinkel te ontwikkelen waar je één product verkoopt. Dankzij een eenvoudig en duidelijk ontwerp zorgen we ervoor dat bezoekers met een paar klikken uw producten kunnen betalen en bestellen. Bent u benieuwd wat wij voor u webshop kunnen betekenen in Zwolle en omstreken? Wij helpen u graag verder!

Webshop maatwerk

Bent u op zoek naar iets meer dan een simpele webshop? Woocommerce maatwerk is ook mogelijk. Voor verschillende klanten hebben we handige functies gecreëerd die de efficiëntie verhogen. Wij beschikken over de nodige diepgaande technische kennis om een webshop op maat te maken in Zwolle. 

Website laten maken in Raalte

Een webshop binnen 4 weken realiseren.

Een responsive webshop laten maken in Raalte, dat wil zeggen een webshop die zich aanpast aan het formaat scherm van de bezoeker. Tegenwoordig is zo’n responsive webshop de standaard geworden aangezien het aantal mobiele gebruikers het aantal gebruikers van desktop computers in 2014 al is overstegen. Ook het mobiele koopgedrag is explosief gestegen de laatste jaren. Mede daarom is het belangrijker dan ooit om je webshop responsive te laten maken.

Een webshop laten maken door Creafect

Wanneer u voor een webshop van Creafect kiest, werkt u samen met een toegewijde e-commerce-expert om voor u een innovatieve, creatieve en converterende winkel te bouwen. Creafect werkt samen met je ontwikkelaar om een ​​e-commerce website te ontwerpen waar je van houdt en die je het gevoel geeft dat je deel uitmaakt van het ontwikkelingsproces. Uw e-commerce website ziet er niet alleen visueel verbluffend uit, maar zal ook volledig responsief en SEO-vriendelijk zijn.

Recent werk

Bekijk alles

WordPress & woocommerce webshops

Het maken van een webshop doe je door Creafect webdesign met behulp van onder andere de Woocommerce WordPress plugin. WooCommerce begon in 2008 als een simpele plug-in, maar bestaat tegenwoordig uit een enorme community en is veel meer dan een enkele plug-in. WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce systemen en is wereldwijd miljoenen keren gedownload. Speciaal voor WooCommerce is een breed scala aan thema’s en plug-ins ontwikkeld. Woocommerce is dan ook zeer veelzijdig. Creafect gebruikt deze Woocommerce-thema’s en plug-ins om een aangepaste online winkel te maken die geschikt is voor uw bedrijf.
 
Woocommerce producten zijn ook makkelijk zelf te beheren. Teksten, afbeeldingen, prijzen, categorieën, menu’s etc. kunnen eenvoudig worden bewerkt en toegevoegd. Je kunt ook zelf nieuwe producten aanmaken. Het is verstandig om het onderhoud van de webwinkel uit te besteden zodat de website feilloos blijft functioneren en beveiligd blijft.

Prijs webshop laten maken in Zwolle

Een professionele webshop laten maken in Zwolle? Je krijgt een WooCommerce webshop. Een webshop op basis van WordPress met de ecommerce module WooCommerce. Dit is het meest gebruiksvriendelijke CMS systeem waarmee je zelf snel uit de voeten kan. De webshops die wij maken komen met gratis uitleg & handleiding en zijn redelijk gemakkelijk te beheren. Bekijk onze webshops. Wij maken professionele webshops en integreren Mollie  waardoor je direct betalingen kunt ontvangen met via iDeal, PayPal, Klarna, Visa & Mastercard.

Creafect: Het brein achter jouw nieuwe webshop

Creafect is in staat om zowel een zakelijke als een op maat gemaakte online winkel te ontwikkelen. We bieden bewust meerdere opties aan, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij uw bedrijf past. Wanneer u besluit een zakelijke website te kiezen, kunt u kiezen uit zes door ons ontworpen thema’s. Liever een gewone webshop? Best u maakt vervolgens een ontwerp op basis van uw wensenlijstje! Een webshop op maat biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is perfect voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan ​​en precies weten wat wel en niet past bij hun huisstijl. Met behulp van een gepersonaliseerde online winkel kunt u al uw speciale wensen laten uitkomen! Onze commerciële webwinkels hebben zich in de praktijk al vele malen bewezen. Deze webwinkel is vooral geschikt voor een beginnende ondernemer, wiens uitstraling zich volledig aanpast aan de onderdelen van de huisstijl van uw organisatie (kleuren, logo en lettertype). De ontwerpmogelijkheden zijn beperkter in vergelijking met een reguliere webwinkel, maar de kosten zijn daardoor beduidend lager!

Internetbureau

Over

creafect.

We zijn er echt om je te helpen! Creafect biedt een compleet dienstenpakket voor start-ups, lokale ondernemers en KMO’s! Creafect is een online kantoor in Raalte. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing, webdesign en social media beheer. Creafect is in 2020 opgericht door Bram Nijenkamp en Jur Hagen.

bas lantink
bas lantink
2022-08-20
Omercan toraman
Omercan toraman
2022-03-05
Goede service, communicatie. Staan altijd voor je klaar. Aanrader !!! Bedankt heren 🙏🏿
Rick Bosch (FullPotentialCoach)
Rick Bosch (FullPotentialCoach)
2022-02-10
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, de jongens van Creafect zijn vakkundig en zeer behulpzaam! Heel erg bedankt!!!
Ribs Company
Ribs Company
2022-02-08
Creafect heeft mij geholpen toen wij onze nieuwe vestiging in Lochem hebben geopend. Het doel was naamsbekendheid creëeren en wij hadden bezorgers en een receptioniste nodig. Inmiddels is er een loyale klantenkring opgebouwd en zijn er 8 bezorgers en 1 receptioniste aangenomen dankzij social media. Ik ben erg tevreden en raadt iedere startende ondernemer aan om contact op te nemen met Bram of Jur van Creafect!
Victor Hovius
Victor Hovius
2022-02-04
Bij Creafect, kon ik gemakkelijk terecht voor het hosten van websites. Deze jongens helpen je niet alleen met het aanmaken en opzetten van alles dat bij hosting komt kijken, maar willen je ook echt helpen een geven graag advies. Met hun snelle/goede service kan ik ze aanbevelen aan kleine en grotere ondernemers!
KeyFramed Studios
KeyFramed Studios
2022-01-30
Voor een goede SEO en website, raad ik de heren van Creafect zeker aan.
Thalita Booijink
Thalita Booijink
2022-01-25
Snelle reactie, mooie website gemaakt. Makkelijk in contact.
Sander Liesting
Sander Liesting
2022-01-25
Professioneel en betrouwbaar. Ik zou het iedereen die stappen wil maken op het gebied van online marketing aanraden!
Greg Wesseling
Greg Wesseling
2022-01-25
Daan Rouweler
Daan Rouweler
2022-01-25

Table of Contents