Een website die scoort

Online vindbaarheid vergroten door creafect.

SEO is het organisch scoren in Google, het doel van SEO is op de bovenste plek komen te staan zodat jij goed vindbaar bent voor je klanten.

Organisch groeien

Hogere posities in google

SEO is belangrijk omdat je klanten op verschillende zoekmachines zitten. De bekendste zoekmachine is Google en bijna iedereen zoekt er iets op. Door middel van de juiste strategie toe te passen kan je je bedrijf hoger scoren in de Google ranking. Als je hoger scoort in Google maak je automatisch gebruik van voordelen. Als klanten opzoek zijn naar het product dat jij ook aanbiedt zul jij als eerste verschijnen. Denk eens na over je eigen zoek gedrag, klik je op de 1e of ga je naar pagina 3? Het is daarom belangrijk om met je bedrijf op pagina 1 te komen en het liefst op positie 1. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Door SEO professioneel toe te passen kun je hoog in Google komen. SEO is een organisch proces en dit betekend dat je onder de advertenties op Google verschijnt.

Met verschillende Google tools analyseren wij de concurrentie en de volume op de verschillende keywords. Het is belangrijk dat je de concurrent voor blijft en consistent blijft groeien op Google.

Als een website relevante backlinks bezit werkt dit in een voordeel om hoog in Google te scoren. Backlinks is een van de onderdelen op je website/webshop hoog in de zoekmachines te krijgen.

Een mooi verhaal verzinnen kan bijna iedereen wel maar een verhaal verzinnen waar potentiële klanten opzoeken is een heel ander verhaal. Wij schrijven waardevolle content waardoor je bedrijf hoger gaat scoren in Google maar ook gemakkelijker en leuker wordt om als klant op de website/webshop te zitten.

Uw droomvlucht
staat klaar...

Hoe wij jouw
online droom
waar gaan maken

Uw droomvlucht staat klaar...

Hoe wij jouw online droom
waar gaan maken

Bij Creafect zijn wij er echt om jou te helpen. Communicatie is erg belangrijk in het proces. Daarom zorgen wij voor 1 vastcontactpersoon die altijd voor jou klaar staat!

In het gehele proces zijn er duidelijke afspraken. Waardoor wij al jouw online dromen waar maken!

Stap 1
Kennismaken
Wij gaan als allereerst natuurlijk kennismaken onder een genot van een lekker bakje koffie. Wij horen graag jou wensen aan en denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stap 1
Stap 2
Plan van aanpak
Wij maken een planning voor de webshop en stellen samen met jou een deadline. In het proces worden er verschillende designs ontworpen zodat jij een beeld krijgt hoe de webshop eruit gaat zien.
Stap 2
Stap 3
Planning
Wij gaan beginnen met het ontwerpen van de website. Na een week plannen wij een revisie ronde in. Tijdens de revisie ronde krijg je te zien hoe de website eruit ziet. Wij horen graag jou mening en zorgen zo dat jou online droom dichterbij komt.
Stap 3
Stap 4
Scoren op Google
Wij hebben een cursus gemaakt zodat je precies weet hoe je wijzingen op de website kunt uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige kosten komen bij kleine aanpassingen.
Stap 4
Maandelijkse rapportage
De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en de webshop is klaar voor de lancering. Wij komen bij jou langs om de gebruikersgegevens door te geven en de laatste dingen duidelijk te maken.

Onze recensies

Wat vertellen klanten over ons

Sinds 2020 houden wij ons bezig met Online Marketing; webdesign, SEO, conversie optimalisatie. Dat doen we voor diverse klanten. Groot en klein en in de meest uiteenlopende branches.

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 24 reviews